Napijegyes horgászat

on . Beküldve: Napijegyes horgászat

HORÁSZAT LEHETŐSÉGEI NAPIJEGGYEL A KŐSZEGI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET KEZELÉSÉBEN LÉVŐ VIZEKEN
Horgászni a KSHE kezelésében lévő vízterületeken az jogosult, akinek érvényes állami horgászjegye, hozzá tartozó fogási naplója, továbbá KSHE által kiállított területi engedélye, vagy érvényes helyi napijeggyel rendelkezik. 
 
2018. évben A téglagyári tavon csak a Kőszegi Sportorgász Egyesület tagjai horgászhatnak!!! 
 
NAPIJEGY ÉRTÉKESÍTÉSÍTŐ HELYEK
  • Hattyú büfé Kőszeg, Csónakázó-tó
  • Kőszegi Önkéntes Tűzoltóság Kőszeg, Kossuth Lajos utca 3.
  • Kaméleon Kisállat-kereskedés és Horgászbolt Kőszeg, Rákóczi Ferenc utca 52.
  • Írottkő Naturparkért Egyesület Kőszeg Fő tér 2.
HORGÁSZ NAPIJEGY ÁRA: 3.000.- Ft
KEDVEZMÉNYES HORGÁSZ NAPIJEGY ÁRA: 2.500.- Ft  TAGSÁGI LAP, KŐSZEG KÁRTYA ESETÉN
 
Napijegy kiadásának feltétele, az érvényes állami horgászjegy, fogási napló. FONTOS, hogy a napijegyen, tájékozatón feltüntetett, és az egyesület hatályos szabályait mindenki a horgászat megkezdése előtt megismerje, ennek hiányában a horgászat nem kezdhető meg.
Napijeggyel rendelkező horgászok az érvényességi idő figyelembevételével (egybefüggő 12 óra), méret, tilalmi korlátozás alá nem eső halfajok kivételével napijegyenként:
1 db nemes halat vihetnek el az egyesület vizeiről, egyéb hal (pl: keszeg) elvitele TILOS!
 
A fogási naplóba, valamint a napijegyre köteles bejegyezni a horgász, becsült kerekített súly, hó, nap, óra, perc feltüntetésével a vissza nem engedett nemes halat, és a fogási napló részt köteles visszajuttatni 15 napon belül az egyesület részére
 
2018. évtől újításként bevezetjük a sport napijegyet. 2018. március 15. – 2018. október 31. 06.00 – 20.00 óra közötti időre. Hal elvitelére nem jogosít. Ára 2.000.-ft. 
 
A Kőszegi Sporthorgász Egyesület alapszabályában, horgászrendjében, közgyűlési, vezetőségi határozataiban, a sportszerű eszközökkel és módszerekkel történő horgászat megvalósítását tartja szem előtt, ezért a szabályozásokat minden horgásznak kötelessége ismerni, és betartani. A szabályok be nem tartása, szabályszegéstől függően fegyelmi, szabálysértési, büntetőeljárást von maga után

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Kapcsolat

logo

  Kossuth 3,
   H-9730 Kőszeg

  Mobile: +36 20 285 8808, +36 20 285 8787

  info@koszegitavak.hu

Rólunk

Kőszeg legnagyobb civil szervezeteként működünk 1973 óta. Horgász egyesületként elkötelezett, néha már már harcos, ugyanakkor reális, mértéktartó természet- és környezetvédők vagyunk. Egyesületünkben és két tavunkon szívesen látunk mindenkit, aki ezen célokat magáévá tudja tenni és egy jól működő, rendezvényekben, programokban gazdag egyesület tagja szeretne lenni, vagy egyszeűen csak jól akarja magát érzeni. 

team1
team2
team3
team4
team5